Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Książka Kucharska | Daria Ładocha "Nowoczesna kuchnia polska"

Produkt archiwalny

Opis produktu

TRADYCYJNIE CZY NOWOCZEŚNIE?
A GDYBY TO POŁĄCZYĆ?

Daria Ładocha wpadła na świetny pomysł – odchudziła znane wszystkim dania tak, by powróciły na nasze stoły we współczesnej odsłonie! Autorka w wyjątkowy sposób łączy smaki swojego dzieciństwa z nowoczesnymi produktami. Pyszne polskie dania stały się proste, lekkie i jeszcze smaczniejsze!

  • krupnik z pęczakiem, suszonymi grzybami i rozmarynem
  • bigos z grzybami shiitake
  • pasta jajeczna z awokado, ogórkiem małosolnym i kolendrą
  • mizeria w śmietanie z orzechów nerkowca z sezamem
  • budyń z tapioki z malinami

Rozkoszuj się cudownymi smakami dzieciństwa bez wyrzutów sumienia.
Gotuj lekko i nowocześnie, korzystając z bogactwa tradycyjnej polskiej kuchni!

Zapraszam serdecznie do krainy moich wspomnień…
Daria Ładocha

 

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Makaron sojowy  Vermicelli 250g

Makaron sojowy Vermicelli 250g

Makaron Vermicelli 250g

 Pasta Curry Żółta (Yellow Curry Paste) 400g LOBO

Pasta Curry Żółta (Yellow Curry Paste) 400g LOBO

Pasty Curry żółta, 400 g.

 Sos sojowo-grzybowy Healthy Boy

Sos sojowo-grzybowy Healthy Boy

Sos sojowy o smaku grzybowym.

 Czarny Ocet Ryżowy | Chinkiang 550ml

Czarny Ocet Ryżowy | Chinkiang 550ml

Oryginalny czarny ocet ryżowy - niezbędny składnik kuchni chińskiej.

 Kurkuma Mielona (Tumeric Powder) | Haldi 400g TRS

Kurkuma Mielona (Tumeric Powder) | Haldi 400g TRS

Doskonałej jakości przyprawa, znanej na całym świecie firmy TRS


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store