Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Książka Kucharska | Daria Ładocha "W Mojej Tajskiej Kuchni"

Produkt archiwalny

Opis produktu

Rewelacyjna książka kucharska poświęcona w całości kuchni tajskiej napisana przez naszą trenerkę Darię Ładochę!

W tej książce znajdziesz zapach tajskich przygód, aromat egzotycznych doznań i mnóstwo praktycznych informacji, jak zostać mistrzem tajskich dań we własnej kuchni!

Przemierzając Tajlandię, Daria Ładocha ze studentki dziennikarstwa stała się kulinarnym coachem.
Szefowie lokalnych restauracji wprowadzili ją w tajniki swojej pracy, starsze kobiety gotujące dla rodzin zdradziły tradycyjne receptury. Obrała kilogramy krewetek, pokroiła góry warzyw i wróciła, by podzielić się tym, czego się nauczyła.

"W mojej tajskiej kuchni" to 90 przepisów na szybkie, tradycyjne i autorskie dania tajskie. Towarzyszy im pełen opis produktów niezbędnych do gotowania. 

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

  Trawa cytrynowa świeża 100g

Trawa cytrynowa świeża 100g

Do tajskich zup, dań curry, stir fry czy sałatek. Obniża cholesterol i poziom glukozy.

 Ciasto do Sajgonek (Spring Roll Pastry) 550g Spring Home [PRODUKT MROŻONY]

Ciasto do Sajgonek (Spring Roll Pastry) 550g Spring Home [PRODUKT MROŻONY]

Tradycyjne ciasto do przygotowania sajgonek

 Makaron sojowy  Vermicelli 250g

Makaron sojowy Vermicelli 250g

Makaron Vermicelli 250g

 Pasta Tom Yum 30g Lobo

Pasta Tom Yum 30g Lobo

Pasta Tom Yum Lobo 30g

 Brązowa Gorczyca (Mustard Seeds Brown) 100g TRS

Brązowa Gorczyca (Mustard Seeds Brown) 100g TRS

Brązowa gorczyca często nazywana jest również czarną gorczycą. Jest głównym składnikiem musztard, marynat, wędlin, maseł ziołowych, a także surówek. W kuchni indyjskiej mieloną wykorzystuje się do przygotowania chytneyów oraz sosów. W smaku jest pikana oraz ostra.


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store