Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Glutaminian Sodu99% 200g Ajinomoto

  • Dostępność:

    Jest – dostępne w Składzie Bananów

10,00 zł

Opis produktu

Glutaminian 99% 200g Ajinomoto

Sól kwasu glutaminowego. Produkt wyizolowany z wodorostów - kwas glutaminowy połączony z zasadą sodową, podstawowa przyprawa kuchni japońskiej. Charakterystyczny smak umami (jap. wyśmienity, smakowity), czyli tzw. piąty smak.

Kraj pochodzenia: Tajlandia
Waga: 200g

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Tahini Pasta Sezamowa 300g Doyal (słoik)

Tahini Pasta Sezamowa 300g Doyal (słoik)

Pasta sezamowa Tahini to pasta przygotowana z uprażonych, a następnie zmielonych ziaren sezamu. Tahini to tradycyjny składnik kuchni Bliskiego Wschodu. Posiada specyficzny sezamowo-maślany smak, który idealnie komponuje się zarówno w wytrawnymi jak i słodkimi potrawami.

 Pasta Krewetkowa (Shrimp Paste) | 350g Maepranom

Pasta Krewetkowa (Shrimp Paste) | 350g Maepranom

Klasyczna pasta krewetkowa Gà-bpì (กะปิ), w której skład wchodzą jedynie krewetki i sól. Niezastąpiona podczas przygotowywania potraw kuchni tajskiej.

 Kozieradka Liście Suszone 50g (PRODUKT ROZWAŻANY)

Kozieradka Liście Suszone 50g (PRODUKT ROZWAŻANY)

Liście kozieradki, zwanej również bożą trawką lub greckim sianem to znakomita przyprawa używana do potaw mięsnych, makaronów. Liście kozieradki są składnikiem przypraw curry i punch puren. Znakomite do przygotowania zalew do marynat.

 Suszone krewetki M (średnie) 100g BDMP

Suszone krewetki M (średnie) 100g BDMP

Suszone krewetki M (średnie) 100g BDMP


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store