Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Zatar Czerwony 50g [PRODUKT ROZWAŻANY]

  • Dostępność:

    Jest – dostępne w Składzie Bananów

6,00 zł

Opis produktu

Przyprawa Zatar w wersji czerwonej to oryginalna mieszanka mielonego sumaku, kopru włoskiego, anyżu, kolendry, białego sezamu prażonego oraz soli. Stosuje się ją głównie do przyprawiania mięs i warzyw lub po dodaniu do oliwy z oliwek użuwa się jej do marynowania oliwek.

Skład: pszenica, koper włoski, anyż, kolendra, sól, sumak, sezam, olej słonecznikowy.

Kraj pochodzenia: Jordan.
Waga: 50g.

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Kolendra Nasiona (Coriander Seeds) | Dhania Whole 100g TRS

Kolendra Nasiona (Coriander Seeds) | Dhania Whole 100g TRS

Doskonałej jakości przyprawa, znanej na całym świecie firmy TRS.

 Mieszanka Przypraw Garam Masala (Garam Masala Powder) 100g TRS

Mieszanka Przypraw Garam Masala (Garam Masala Powder) 100g TRS

Jedna z najbardziej znanych przypraw kuchni indyjskiej, nieodzowna do przygotowania dania Tikka masala.

 Mix Przypraw do Tajskiej Zupy Warzywno-Krewetowej Kaang Lieng (Kaang Lieng Seasoning Mix) 30g Lobo

Mix Przypraw do Tajskiej Zupy Warzywno-Krewetowej Kaang Lieng (Kaang Lieng Seasoning Mix) 30g Lobo

Mieszanka przypraw do przygotowania tradycyjnej, tajskiej zupy warzywno-krewetkowej Kaang Lieng / Kaeng Lieng.

 Kolendra Wietnamska | Rau Ram | Persicaria odorata 100g (1op.) - Zioła Tajskie

Kolendra Wietnamska | Rau Ram | Persicaria odorata 100g (1op.) - Zioła Tajskie

Kolendra Wietnamska | Rau Ram | Persicaria odorata 100g (1op.) - Zioła wietnamskie

 Książka Kucharska | Inessa Kim "Koreański Ferment"

Książka Kucharska | Inessa Kim "Koreański Ferment"

Rewelacyjna książka kucharska poświęcona kuchni koreańskiej napisana przez naszą trenerkę Inessę Kim!


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store