Program
- Miejsce: Skład bananów, ul. Postępu 5, Warszawa
- Termin: 29 października 2020, czwartek, godz. 18:30
- Czas trwania: 4 godziny
- Grupa: 8-16 osób
Zajęcia praktyczne:
•Kawa po wietnamsku z dodatkiem mleka kokosowego
• Wege pho - tradycyjny wegański rosół z makaronem i dodatkami
• Spring rollsy z sosem orzechowym i sezonowymi warzywami
• Pikantna sałatka z grejpfrutem
• Naleśniki z kiełkami fasoli mung, nerkowcami i zieloną częścią dymki, podawane z sosem i świeżymi wietnamskimi ziołami
W ramach szkolenia otrzymasz:
• Materiały szkoleniowe z przepisami
• Gorące napoje (trzy rodzaje herbat liściastych, aromatyczna kawa)
• Orzeźwiającą wodę z sezonowymi owocami i ziołami
• Fartuch na czas szkolenia
• Bezpłatne miejsce parkingowe na czas szkolenia
* W trosce o środowisko zachęcamy do zabrania własnych pojemników wynosowych