Azja, jako największy kontynent na świecie, słynie z ogromnych kontrastów kulinarnych. Mianownikami, które łączą kuchnie wschodu są prostota i naturalność. Bazuje się tutaj na naturalnych i świeżych składnikach, aromatycznych ziołach i przyprawach. Bardzo duże znaczenie ma również przywiązanie do tradycji i przygotowywanie potraw według starych zwyczajów, które tak bardzo zachwycają nasze podniebienia.
Podczas warsztatów odwiedzisz dalekie kraje wschodu i nauczysz się przygotowywania tradycyjnych dań kuchni chińskiej, wietnamskiej, tajskiej i japońskiej. Poznasz nietypowe produkty oraz sprzęty wykorzystywane do przygotowywania danych potraw. Usłyszysz zachwycające historie od trenerki, która przemierzyła Azję, żeby zgłębić wiedzę na temat tego kraju i podzielić się nią na szkoleniu. Będzie pysznie i orientalnie!
Na szkoleniach kursanci pracują w maksymalnie 3-osobowych grupach i każdy z uczestników bierze czynny udział w przygotowaniu wszystkich potraw. Dzięki temu podziałowi w trakcie 4-godzinnego kursu jesteśmy w stanie przekazać całą niezbędną wiedzę oraz przyrządzić określoną liczbę dań.
Kurs może być zrealizowany w ramach pakietu azjatyckiego
Zachęcamy do zakupienia kursu jako prezentu okolicznościowego. Jeśli chcecie Państwo obdarować kogoś oryginalnym prezentem, w powyższym formularzu "Zaproszenie Dla:" prosimy o dokładne podanie imienia i nazwiska osoby obdarowywanej. Specjalne, imienne zaproszenie, zostanie wysłane pocztą pod adres zamawiającego lub inny podany w uwagach zamówienia.
UWAGA
Informujemy, że jesteśmy w pełni przygotowani na przeprowadzenie szkolenia zgodnie z wymogami wprowadzonymi przez rząd w walce z koronawirusem i zapewnienie najwyższych standardów oraz bezpieczeństwa podczas kursu. W związku z tym program szkolenia może ulec kosmetycznym zmianom. Nie wpłyną one jednak na jakość oraz czas trwania kursu.