Program
- Miejsce: Skład bananów, ul. Postępu 5, Warszawa
- Termin: 04 listopada 2020, środa, godz. 18:30
- Czas trwania: 4 godziny
- Grupa: 8-16 osób
Zajęcia praktyczne:
• Kimchi jeon - smażone placki z kimchi
• Domowej roboty szybkie kimchi z warzyw sezonowych
• Rozgrzewający kociołek z jedwabistym tofu
• Koreański grill - nie-mięso z bobu z sosem ssam i dodatkami
• Sujeonggwa, czyli koreański poncz cynamonowy
W ramach szkolenia otrzymasz:
• Materiały szkoleniowe z przepisami
• Gorące napoje (trzy rodzaje herbat liściastych, aromatyczna kawa)
• Orzeźwiającą wodę z sezonowymi owocami i ziołami
• Fartuch na czas szkolenia
• Bezpłatne miejsce parkingowe na czas szkolenia
* W trosce o środowisko zachęcamy do zabrania własnych pojemników wynosowych