Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

2020-11-04 | Kurs kuchni wegańskiej: kierunek Korea Zmiana terminu

270,00 zł

Opis produktu

Harmonijna, zdrowa, pełna naturalnych składników i śladowych ilości tłuszczu podbija światowe kulinaria. Koreańskie placki, aromatyczna zupa czy uwielbiane kimchi, to tylko początek nieskończonej podróży w głąb jednej z najzdrowszych kuchni świata.

Zapraszamy serdecznie na kurs gotowania z Pyzą Made in Poland, która wprowadzi Was w świat doskonałych smaków kuchni koreańskiej w całkowicie roślinnej odsłonie.


Na szkoleniach kursanci pracują w maksymalnie 3-osobowych grupach i każdy z uczestników bierze czynny udział w przygotowaniu wszystkich potraw. Dzięki temu podziałowi w trakcie 4-godzinnego kursu jesteśmy w stanie przekazać całą niezbędną wiedzę oraz przyrządzić określoną liczbę dań.

Zachęcamy do zakupienia kursu jako prezentu okolicznościowego. Jeśli chcecie Państwo obdarować kogoś oryginalnym prezentem, w powyższym formularzu "Zaproszenie Dla:" prosimy o dokładne podanie imienia i nazwiska osoby obdarowywanej. Specjalne, imienne zaproszenie, zostanie wysłane pocztą pod adres zamawiającego lub inny podany w uwagach zamówienia.


Kurs może być zrealizowany w ramach pakietu azjatyckiego i pakietu vege.


Zachęcamy do zakupienia kursu jako prezentu okolicznościowego. Jeśli chcecie Państwo obdarować kogoś oryginalnym prezentem, w powyższym formularzu "Zaproszenie Dla:" prosimy o dokładne podanie imienia i nazwiska osoby obdarowywanej. Specjalne, imienne zaproszenie, zostanie wysłane pocztą pod adres zamawiającego lub inny podany w uwagach zamówienia.


UWAGA

Informujemy, że jesteśmy w pełni przygotowani na przeprowadzenie szkolenia zgodnie z wymogami wprowadzonymi przez rząd w walce z koronawirusem i zapewnienie najwyższych standardów oraz bezpieczeństwa podczas kursu. W związku z tym program szkolenia może ulec kosmetycznym zmianom. Nie wpłyną one jednak na jakość oraz czas trwania kursu.

 

RozwińZwiń Opis

Program

  • Miejsce: Skład bananów, ul. Postępu 5, Warszawa
  • Termin: 04 listopada 2020, środa, godz. 18:30
  • Czas trwania: 4 godziny
  • Grupa: 8-16 osób

Zajęcia praktyczne:

• Kimchi jeon - smażone placki z kimchi
• Domowej roboty szybkie kimchi z warzyw sezonowych
• Rozgrzewający kociołek z jedwabistym tofu
• Koreański grill - nie-mięso z bobu z sosem ssam i dodatkami
• Sujeonggwa, czyli koreański poncz cynamonowy

W ramach szkolenia otrzymasz:

• Materiały szkoleniowe z przepisami
• Gorące napoje (trzy rodzaje herbat liściastych, aromatyczna kawa)
• Orzeźwiającą wodę z sezonowymi owocami i ziołami
• Fartuch na czas szkolenia
• Bezpłatne miejsce parkingowe na czas szkolenia
* W trosce o środowisko zachęcamy do zabrania własnych pojemników wynosowych

Szkolenie poprowadzi

Wiktoria Górecka

Autorka bloga Pyza made in Poland. Z wykształcenia psycholog kulturowy i psychodietetyk. Ogrom wiedzy na temat kuchni Azji wyniosła z licznych podróży po krajach tego kontynetu. Niekwestionowany autorytet kuchni wietnamskiej. Jej warsztaty to smakowita mieszanka teorii i praktyki.

Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store