Program
- Miejsce: Skład bananów, ul. Postępu 5, Warszawa
- Termin: 28 listopada 2020, sobota, godz. 13:00
- Czas trwania: 4 godziny
- Grupa: 8-12 osób
Zajęcia praktyczne:
• Chleb arabski
• Muhammara - syryjska pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich
• Falaffel - klasyczne smażone kotleciki z ciecierzycy
• Tabbouleh - sałatka z natki pietruszki, pomidorów, kaszy bulgur i pestek granatu
• Kefa - kulki z mielonej wołowiny z okrą i ciecierzycą w sosie pomidorowym
• Muhalabiyah - pudding mleczny z wodą różaną i pomarańczową
• Materiały szkoleniowe z przepisami
• Gorące napoje (trzy rodzaje herbat liściastych, aromatyczna kawa)
• Orzeźwiającą wodę z sezonowymi owocami i ziołami
• Fartuch na czas szkolenia
• Bezpłatne miejsce parkingowe na czas szkolenia
* W trosce o środowisko zachęcamy do zabrania własnych pojemników wynosowych