Program
- Miejsce: Skład bananów, ul. Postępu 5, Warszawa
- Termin: 26 listopada 2020, czwartek, godz. 18:30
- Czas trwania: 4 godziny
- Grupa: 8-16 osób
Zajęcia praktyczne:
• Chaczapuri - gruziński placek z serem
• Badridżani - grillowane bakłażany nadziewane aromatyczną pastą z orzechów włoskich z granatem
• Chinkali - tradycyjne pierożki gruzińskie z mięsem
• Pelamuszi - gruziński "budyń" na bazie soku winogronowego z orzechami
W ramach szkolenia otrzymasz:
• Materiały szkoleniowe z przepisami
• Gorące napoje (trzy rodzaje herbat liściastych, aromatyczna kawa)
• Orzeźwiającą wodę z sezonowymi owocami i ziołami
• Fartuch na czas szkolenia
• Bezpłatne miejsce parkingowe na czas szkolenia
* W trosce o środowisko zachęcamy do zabrania własnych pojemników wynosowych