Program
- Miejsce: Skład bananów, ul. Postępu 5, Warszawa
- Termin: 18 listopada 2020, środa, godz. 18:30
- Czas trwania: 4 godziny
- Grupa: 8-16 osób
Zajęcia praktyczne:
• Ceviche - dorsz marynowany w cytrusach z papyczką jalapeño i nachosami
• Burrito de cerdo - tortilla z pastą z fasoli, wieprzowiną i warzywami
• Tortillas de harina - własnoręcznie robione placki pszenne z warzywami
• Salsa habanero - pikantny sos z papryk habanero
• Churros con chocolate - podłużne smażone pączki z ciasta parzonego z sosem czekoladowym
W ramach szkolenia otrzymasz:
• Materiały szkoleniowe z przepisami
• Gorące napoje (trzy rodzaje herbat liściastych, aromatyczna kawa)
• Orzeźwiającą wodę z sezonowymi owocami i ziołami
• Fartuch na czas szkolenia
• Bezpłatne miejsce parkingowe na czas szkolenia
* W trosce o środowisko zachęcamy do zabrania własnych pojemników wynosowych