Program
- Miejsce: Skład bananów, ul. Postępu 5, Warszawa
- Termin: 17 listopada 2020, wtorek, godz. 18:30
- Czas trwania: 4 godziny
- Grupa: 8-16 osób
Zajęcia praktyczne:
• Bruschetta con pate di olive - grzanki z pastą z oliwek
• Frittata di zucchine e gamberetti - zapiekanka z cukinią i krewetkami
• Rigatoni alla carbonara - klasyczny rzymski makaron z boczkiem w jajecznym sosie
• Risotto ai funghi - ryż z grzybami i włoską kiełbasą
• Tiramisu - kawowy deser z biszkoptami i serkiem mascarpone
W ramach szkolenia otrzymasz:
• Materiały szkoleniowe z przepisami
• Gorące napoje (trzy rodzaje herbat liściastych, aromatyczna kawa)
• Orzeźwiającą wodę z sezonowymi owocami i ziołami
• Fartuch na czas szkolenia
• Bezpłatne miejsce parkingowe na czas szkolenia
* W trosce o środowisko zachęcamy do zabrania własnych pojemników wynosowych