Toban Djan - ostry sos chilli z fasolą 368g Lee Kum Kee
-
Dostępność:
Jest – dostępne w Składzie Bananów
-
Producent:
Opis produktu
Bardzo popularny w Chinach sos, na który składają się ostre czerwone chilli, fermentowana pasta sojowa oraz fermentowana pasta z bobu.
Doskonale komponuje się z potrawami przygotowywanymi zarówno na ciepło, jak i na zimno. Podkreśli smak przygotowywanego dania, sosu czy sałatki oraz nada charakterystycznej, przyjemnej pikantności.
Skład: solone papryczki chilli 48%, woda, fermentowana pasta sojowa (woda, sól, soja, pszenica), fermentowana pasta z bobu 9% (bób, woda, sól, pszenica), cukier, czosnek 3%, modyfikowana skrobia kukurydziana, mielone chilli, olej sojowy, regulator kwasowości (E270), wzmacniacz smaku.
Pojemność: 368g
Kraj pochodzenia: Chiny