Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Toban Djan - ostry sos chilli z fasolą 368g Lee Kum Kee

  • Dostępność:

    Jest – dostępne w Składzie Bananów

  • Producent:

    Lee Kum Kee

16,90 zł

Opis produktu

Bardzo popularny w Chinach sos, na który składają się ostre czerwone chilli, fermentowana pasta sojowa oraz fermentowana pasta z bobu.
Doskonale komponuje się z potrawami przygotowywanymi zarówno na ciepło, jak i na zimno. Podkreśli smak przygotowywanego dania, sosu czy sałatki oraz nada charakterystycznej, przyjemnej pikantności.

Skład: solone papryczki chilli 48%, woda, fermentowana pasta sojowa (woda, sól, soja, pszenica), fermentowana pasta z bobu 9% (bób, woda, sól, pszenica), cukier, czosnek 3%, modyfikowana skrobia kukurydziana, mielone chilli, olej sojowy, regulator kwasowości (E270), wzmacniacz smaku.

Pojemność: 368g

Kraj pochodzenia: Chiny

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Grzyby Shitake / Shiitake 100g

Grzyby Shitake / Shiitake 100g

W medycynie chińskiej znane jako “eliksir życia” z powodu swojego składu, który wspomaga odzyskiwanie wigoru i witalności, wzmacnia system odpornościowy oraz pomaga w zwalczaniu stresu.

 Indyjska słodka papryka czerwona mielona 100g TRS

Indyjska słodka papryka czerwona mielona 100g TRS

Indyjska słodka papryka czerwona mielona - niezastąpiona w każdej kuchni.

 Grzyby Mun (Cloud Ear Fungus) 100g

Grzyby Mun (Cloud Ear Fungus) 100g

Wg chińskiej medycyny ludowej poprawiają ogólną kondycję człowieka, łagodzą kaszel i ułatwiają oddychanie w chorobach płuc oraz poprawiają krążenie

 Woda Różana (Rose Water) 245ml Samra

Woda Różana (Rose Water) 245ml Samra

Naturalna woda różana do wypieków, deserów lub przemywania twarzy.

 Koreańska papryka chilli do Kimchi (Gochugaru) 50g

Koreańska papryka chilli do Kimchi (Gochugaru) 50g

Koreańska papryka niezbędna do przygotowania kimchi.


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store