Program
- Miejsce: Skład bananów, ul. Postępu 5, Warszawa
- Termin: 5 grudnia 2020, sobota, godz. 13:00
- Czas trwania: 4 godziny
- Grupa: 8-16 osób
Zajęcia praktyczne:
• Tom Yum Goong - ostro kwaśna zupa z krewetkami
• Tom Khaa Gai - zupa galangalowa na bazie mleka kokosowego z kurczakiem
• Pad Thai - klasyczny smażony makaron ryżowy z tofu i kurczakiem
• Kaeng Phet - wieprzowina w czerwonym curry
• Kluay Buat Chee - banany w mleku kokosowym
W ramach szkolenia otrzymasz:
• Materiały szkoleniowe z przepisami
• Przekąski
•Gorące napoje (trzy rodzaje herbat liściastych, aromatyczna kawa)
• Orzeźwiającą wodę z sezonowymi owocami i ziołami
• Fartuch na czas szkolenia
• Bezpłatne miejsce parkingowe na czas szkolenia
* W trosce o środowisko zachęcamy do zabrania własnych pojemników wynosowych