Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Pasta do Indonezyjskiego Warzywnego Curry (Sayur Lodeh) 50g AGH

6,90 zł

Opis produktu

Indonezyjska pasta curry do warzyw (Sayur Lodeh) 50g AGH

RozwińZwiń Opis

skład

Chilli czerwone, olej sojowy, cebula, galangal, sól, szalotka, cukier, imbir, trawa cytrynowa, kurkuma mielona, nasiona kolendry, kumin, zioła i przyprawy.

kraj pochodzenia

Tajlandia

waga

50g

przechowywanie

Przechowuj w suchym miejscu. Chroń przed bezpośrednim nasłonecznieniem. Zużyj bezpośrednio po otwarciu.

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Kaktus Krojony (puszka) 800g San Marcos

Kaktus Krojony (puszka) 800g San Marcos

Nopal - jadalny kaktus - podstawowy element kuchni meksykańskiej.

 Chipotles Dulces Mielone Słodkie 220g Clemente Jaques

Chipotles Dulces Mielone Słodkie 220g Clemente Jaques

Słodki sos na bazie pikantnej papryki chipotle

 Mleko Kokosowe | Ka Ti 1l Aroy-D

Mleko Kokosowe | Ka Ti 1l Aroy-D

100% naturalne mleko kokosowe

 Sos Ostrygowy (Oyster Sauce) 510g Lee Kum Kee

Sos Ostrygowy (Oyster Sauce) 510g Lee Kum Kee

Sos o ciemnej barwie, dymnym aromacie i słodko - słonym smaku

  Tajska Kolendra Świeża 50g

Tajska Kolendra Świeża 50g

Świeża tajska kolendra, pęczek bez korzenia.


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store