Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Sos rybny Chin-Su 500ml

Produkt archiwalny

Opis produktu

Sos rybny to podstawowy i niezbędny składnik kuchni Azji Południowo-Wschodniej. Sos Chin-Su to sos wytwarzany metodą wietnamską z fermentowanych sardeli (anchovis), z dodatkiem aromatu łososia.

Sos ten odpowiedzialny jest za smak umami w daniach kuchni wietnamskiej; nadaje potrawom słonego smaku i charakterystycznej głębi. Ma charakterystyczny bardzo intensywny zapach.

W kuchni wietnamskiej sosu rybnego używa się praktycznie do wszystkich dań wytrawnych: zup, curry, sałatek, dań typu stir fry, dipów.

RozwińZwiń Opis

skład

woda, ekstrakt z sardeli 33%, sól 19%, cukier 3%, aminowasy (alanina, glicyna), wzmacniacz smaku (glutaminian sodu E621, guanylan disodowy E627, inozynian disodowy E631, kwas glutaminowy E620), kwas octowy E260, kwas cytrynowy E330, syntetyczny smak łososia, konserwanty (sorbinian potasu E202, benzoesan sodu E211), stabilizator (guma ksantanowa E415), naturalny kolor (karmel E150a, karminy E120), aspartam E951

kraj pochodzenia

Wietnam

pojemność  

500 ml

przechowywanie

przechowuj w chłodnym, ciemnym miejscu

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Ramen Makaron Świeży (Fresh Ramen Noodles) 200g Ita-San (Ita-Mae)

Ramen Makaron Świeży (Fresh Ramen Noodles) 200g Ita-San (Ita-Mae)

Makaron świeży do tradycyjnego japońskiego dania Ramen.

 Makaron Ryżowy 10mm 400g

Makaron Ryżowy 10mm 400g

Tajski szeroki makaron ryżowy do Pad See Ew

 Tortilla Kukurydziana z białej kukurydzy ŚWIEŻA 12cm 500g

Tortilla Kukurydziana z białej kukurydzy ŚWIEŻA 12cm 500g

Oryginalne meksykańskie placki z mąki kukurydzianej 12cm

 Oldfriends KIMCHI Marchew (SPICY) 300g

Oldfriends KIMCHI Marchew (SPICY) 300g

Chrupiącą kiszona marchew według koreańskiej receptury.

 Pasta do Singapurskiej Zupy Kokosowej Laksa (Spice Paste for Singapore Laksa - Coconut Curry Noodles) 60g AHG

Pasta do Singapurskiej Zupy Kokosowej Laksa (Spice Paste for Singapore Laksa - Coconut Curry Noodles) 60g AHG

Gotowa pasta do przyrządzenia laksy - tradycyjnej zupy z Azji Południowo-Wschodniej (Singapur, Malezja). Klasycznie zupę Laksa przygotowuje się na bazie czerwonej pasty curry oraz mleka kokosowego i podaje z makaronem ryżowym.


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store