Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Sól morska pieczona (Yaki Shio) 200g Ajinomoto

16,50 zł

Opis produktu

Japońska sól morska któa podanna jest pieczeniu w bardzo wysokiej temperaturze, od 480°C lub więcej. Dzięki temu zabiegowi sól jest gładka i łatwa w użyciu oraz posiada łagodny smak.

RozwińZwiń Opis

skład

Sól morska

kraj pochodzenia

Japonia

waga

200g

przechowywanie

Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Glony Wakame / Miyeok (Dried Wakame Seaweed) 50g

Glony Wakame / Miyeok (Dried Wakame Seaweed) 50g

Wakame, 50 g.

 Dashi No Moto 50g Shimaya

Dashi No Moto 50g Shimaya

Japoński bulion dashi na bazie ryby bonito.

 Jasna Pasta Miso (White Miso Paste) | Miso Shiro 400g Hikari [Korea]

Jasna Pasta Miso (White Miso Paste) | Miso Shiro 400g Hikari [Korea]

Miso Shiro - jasna pasta z fermentowanej soi, podstawa japońskiej zupy miso.

 Ryż Fuji Sakura 500g

Ryż Fuji Sakura 500g

Japoński ryż do sushi odmiany Akita Komachi, wywodzącej się z najekskluzywniejszego gatunku japońskiego ryżu - Koshihikari.

 Posypka Furikake Katsuo 30g

Japońska Posypka do Ryżu Furikake Katsuo 30g Urashima Nori

Japońska posypka do ryżu z dodatkiem katsuobushi. Idealnie nadaje się do sushi i innych dań kuchni Japońskiej.


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store