Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Marynowane paski łopianu Yamagobo 500g

  • Dostępność:

    Dostępność potwierdza sprzedawca.

26,00 zł

Opis produktu

Yamagobo to marynowany korzeń łopianu. Łopian możemy znaleść często w Polsce rosnący na dziko, choć najczęściej jest on wykorzystywany w kuchni Japońskiej. Stosuje się go do różnych dań jedngarnkowych ale również jako dodatek do sushi.

RozwińZwiń Opis

skład

Łopian, woda, sól, surop kukurydziany o wysokiej zawartości fruktozy, ocet, d-sorbitol (E420), kwas octowy (E260), kwas cytrynowy (E330), sorbinian potasu (E202), aspartam (E951).

kraj pochodzenia

Chiny

pojemność

500ml

przechowywanie

Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Harissa Ostra Pasta Paprykowa 70g (tubka) Le Phare du Cap Bon

Harissa Ostra Pasta Paprykowa 70g (tubka) Le Phare du Cap Bon

Aromatyczna, pikantna pasta na bazie papryczek chilli

  Chilli Zielone Świeże 100g

Chilli Zielone Świeże 100g

Najostrzejsza tajska papryczka chilli

 Bambus Kiszony Marynowany Menma Ajitsuke 1 kg

Bambus Kiszony Marynowany Menma Ajitsuke 1 kg

Japońska przekąska, idealny dodatek do wielu dań, a przede wszystkim wspaniały składnik oryginalnego japońskiego ramenu!

 Pulparindo 14g

Pulparindo 14g

Popularna meksykańska słodko - pikantna przekąska.

 Mata Bambusowa do Sushi  (Maki-Su Sushi Mat) | Makisu

Mata Bambusowa do Sushi (Maki-Su Sushi Mat) | Makisu

Profesjonalna mata bambusowa do sushi, o wymiarach 27x27cm.


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store