Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Marynowane paski łopianu Yamagobo 500g

  • Dostępność:

    Dostępność potwierdza sprzedawca.

26,00 zł

Opis produktu

Yamagobo to marynowany korzeń łopianu. Łopian możemy znaleść często w Polsce rosnący na dziko, choć najczęściej jest on wykorzystywany w kuchni Japońskiej. Stosuje się go do różnych dań jedngarnkowych ale również jako dodatek do sushi.

RozwińZwiń Opis

skład

Łopian, woda, sól, surop kukurydziany o wysokiej zawartości fruktozy, ocet, d-sorbitol (E420), kwas octowy (E260), kwas cytrynowy (E330), sorbinian potasu (E202), aspartam (E951).

kraj pochodzenia

Chiny

pojemność

500ml

przechowywanie

Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Rzodkiew Marynowana Takuwan (Oshinko / Daikon) 1kg

Rzodkiew Marynowana Takuwan (Oshinko / Daikon) 1kg

Rzodkiew marynowana Daikon, 1kg Chiny

 Glony Konbu / Kombu / Dashima (Dried Kelp) 1kg

Glony Konbu / Kombu / Dashima (Dried Kelp) 1kg

Glony konbu - dodatek do bulionu dashi i zup miso.

 Pędy młodego imbiru Hajikami 50 sztuk

Pędy młodego imbiru Hajikami 50 sztuk

Kiszone pędy młodego imbiru dodadzą Twoim daniom niepowtarzalnego smaku i oryginalnego wyglądu!

 Małe Oliwki Mediterranee 270g

Małe Oliwki Mediterranee 270g

Doskonałe włoskie oliwki w trzech kolorach!

 Sushiya No Ocha 100g

Sushiya No Ocha 100g

Doskonała herbata do potraw sushi, podkreśla ich subtelny smak.


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store