Program
- Miejsce: Skład Bananów, ul. Postępu 5, Warszawa
- Termin: 27 września 2022, wtorek, godz. 18:30
- Czas trwania: 4 godziny
- Grupa: 8-18 osób
Zajęcia praktyczne:
• Vegetable tikki - indyjskie kotleciki warzywne
• Indyjski bezjajeczny omlet
• Mango cashew pulao - ryż Basmati gotowany z mango i orzechami nerkowca
• Bakłażan w sosie orzechowym
• Nariyal ke Laddu- indyjskie kuleczki kokosowe
W ramach szkolenia otrzymasz:
• Materiały szkoleniowe z przepisami
• Gorące napoje (trzy rodzaje herbat liściastych, aromatyczna kawa)
• Orzeźwiającą wodę z sezonowymi owocami i ziołami
• Fartuch na czas szkolenia
• Bezpłatne miejsce parkingowe na czas szkolenia
* W trosce o środowisko zachęcamy do zabrania własnych pojemników wynosowych