skład
woda, imbir (34 %), sól, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, liście pachnotki bazyliowatej
Dostępność:
Jest – dostępne w Składzie Bananów
Jedna z podstawowych kiszonek w japońskiej kuchni - pędy młodego imbiru Hajikami!
Japońska kuchnia słynie z niezliczonej ilości kiszonek i pikli w najróżniejszych wariantach smakowych i kolorystycznych. Wśród tysięcy kiszonek, to właśnie młode pędy imbiru Hajikami są jedną z najpopularniejszych i najbardziej uniwersalnych kiszonek kuchnii japońskiej, którą bardzo łatwo wkomponować w codzienne porawy, bez względu na to czy gotujesz po japońsku czy też nie! Zdecydowanie warto spróbować, zachęcamy!
woda, imbir (34 %), sól, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, liście pachnotki bazyliowatej
Japonia
około 500g
przechowuj w lodówce