Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Ocet ryżowy Suehiro Mitsukan 20l

  • Dostępność:

    2-3 dni

  • Producent:

    Mitsukan

255,00 zł

Opis produktu

Ocet ryżowy Suehiro Mizkan to przyprawa równie często używana w kuchni azjatyckiej jak sos sojowy. Produkowany jest z fermentowanego ryżu kleistego i pszenicy, z dodatkiem kukurydzy. Jego o wiele łagodniejszy od zwykłego octu spirytusowego, smak z lekką nutką ryżu sprawia, iż używany jest bezpośrednio do potraw i sosów jako przyprawa. Często stosowany do marynowania jarzyn, ryb, owoców morza, duszonych potraw i makaronów oraz przyrządzania dań słodko-kwaśnych, a przede wszystkim do zaprawy do ryżu do sushi.

Używany w restauracjach i sushi barach na całym świecie!

RozwińZwiń Opis

skład

ocet wyprodukowany z alkoholu - pszenica, pulpa ryżowa po produkcji sake, ryż, ekstrakt z kukurydzy GMO, sól.

kraj pochodzenia

Wielka Brytania

pojemność

20l

przechowywanie

przechowuj w suchym i chłodnym miejscu

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Kawior Tobikko Black 500g [PRODUKT MROŻONY]

Kawior Tobikko Black 500g [PRODUKT MROŻONY]

Ekskluzywny dodatek do Twojego sushi

 Ryż Carlose Seijou 9,07kg [Idealny do Sushi]

Ryż Carlose Seijou 9,07kg [Idealny do Sushi]

Ryż średnioziarnisty Seijou 9,07kg

 Yuba / suszone tofu 150g

Yuba / suszone tofu 150g

Yuba suszone tofu to idealny zamiennik mięsa w azjatyckich daniach wege

 Biały Sezam 1kg

Biały Sezam 1kg

Sezam biały.

 Imbir Różowy Marynowany do Sushi Amazu Shoga | Sushi Shoga Pinku 1kg [Idealny do Sushi]

Imbir Różowy Marynowany do Sushi Amazu Shoga | Sushi Shoga Pinku 1kg [Idealny do Sushi]

Cienko posiekane plasterki różowego imbiru, zamarynowane w delikatnie słodkiej marynacie używane są do odświeżania ust pomiędzy kęsami sushi - 1 kg.


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store