skład
ocet wyprodukowany z alkoholu - pszenica, pulpa ryżowa po produkcji sake, ryż, ekstrakt z kukurydzy GMO, sól.
Dostępność:
2-3 dni
Producent:
Ocet ryżowy Suehiro Mizkan to przyprawa równie często używana w kuchni azjatyckiej jak sos sojowy. Produkowany jest z fermentowanego ryżu kleistego i pszenicy, z dodatkiem kukurydzy. Jego o wiele łagodniejszy od zwykłego octu spirytusowego, smak z lekką nutką ryżu sprawia, iż używany jest bezpośrednio do potraw i sosów jako przyprawa. Często stosowany do marynowania jarzyn, ryb, owoców morza, duszonych potraw i makaronów oraz przyrządzania dań słodko-kwaśnych, a przede wszystkim do zaprawy do ryżu do sushi.
Używany w restauracjach i sushi barach na całym świecie!
ocet wyprodukowany z alkoholu - pszenica, pulpa ryżowa po produkcji sake, ryż, ekstrakt z kukurydzy GMO, sól.
Wielka Brytania
20l
przechowuj w suchym i chłodnym miejscu