skład
woda, melasa, cukier, sól, sos sojowy (soja, pszenica, woda, sól), ocet, koncentrat pomidorowy, skrobia, cebula, przyprawy, ekstrakt drożdżowy, jabłko, marchew, stabilizator E415, grzyby shitake, czosnek, koncentrat soku z daktyli.
Dostępność:
Jest – dostępne w Składzie Bananów
Sos Yakisoba to sos niezbędny do przyrządzenia najpopularniejszego japońskiego makaronu smażonego Yakisoba.
Sos jest w 100% wegański, można więc z jego pomocą przygotować w domu roślinną wersję tego japońskiego dania.
woda, melasa, cukier, sól, sos sojowy (soja, pszenica, woda, sól), ocet, koncentrat pomidorowy, skrobia, cebula, przyprawy, ekstrakt drożdżowy, jabłko, marchew, stabilizator E415, grzyby shitake, czosnek, koncentrat soku z daktyli.
Japonia
300 g
po otwarciu przechowuj w lodówce