skład
Makaron (73,7%): mąka pszenna, modyfikowana skrobia z tapioki, rafinowany olej palmowy, gluten pszenny, sól rafinowana, emulgator: lecytyna sojowa (E322), olej sojowy, regulatory kwasowości: E501, E500, E339, kwas cytrynowy E330, zagęszczacz: guma guar (E412), woda, olej aromatyzowany zieloną herbatą.
Zupa / sos (24%): pasta z czarnej fasoli, woda, cebula, cukier biały, syrop kukurydziany, olej sojowy, barwnik: karmel (E150c), sztuczny aromat wołowy w proszku, cebula w proszku, teksturowane białko sojowe w proszku, oliwa z oliwek extra virgin, wzmacniacz smaku: rybonukleotydy disodowe, modyfikowana skrobia ziemniaczana, E501, E500, E339, pirofosforan sodu.
Posypka (2,3%): teksturowane białko sojowe, suszona cebula w płatkach, suszona kapusta w płatkach, suszony mrożony groszek.