skład
soja 38%, mąka pszenna, woda, sól,barwniki: E150c,olej kukurydziany, skrobia ziemniaczana, cebula, cukier, substancja konserwująca: E202.
Oryginalna fermentowana koreańska pasta z czarnej fasoli! Wytrawna, o słodko - słonym głębokim smaku pasta z prażonej fasoli, to niezastąpiony składnik koreańskich dań. W oryginale to chunjang, używa się jej przede wszystkim to koreańskiego dania jjajangmeyon - makaronu w sosie z czarnej fasoli. To jedno z najpopularniejszych dań koreańskiej kuchni w ogyginale było daniem wegetariańskim z dodatkiem prostych warzyw, takich jak kapusta pekińska, ziemniaki, marchew, groszek, cebula, obecenie bardzo często serwowana jest z dodatkiem smażonej wieprzowiny lub wołowiny.
Polecamy przygotwanie oryginalnego dania w domu, wystarczy dokupić makaron jjajang oraz wybrane świeże dodatki!
soja 38%, mąka pszenna, woda, sól,barwniki: E150c,olej kukurydziany, skrobia ziemniaczana, cebula, cukier, substancja konserwująca: E202.
Korea Południowa
500g
po otwarciu przechowuj w lodówce