Program
- Miejsce: Skład Bananów, ul. Postępu 5, Warszawa
- Termin: 24 listopada 2024, niedziela, godz. 15:00
- Czas trwania: 4 godziny
- Grupa: 8-16 osób
Zajęcia praktyczne:
• Kombucha, czyli fermentowany napój herbaciany
• Zupa miso + domowej roboty miso do zabrania do domu
• Satay z tempehu z dodatkiem sosu orzechowego
• Risotto z kiszonymi cytrynami i krewetkami w marynacie shio koji
• Czekoladowy mus z dodatkiem kiszonych owoców sezonowych
W ramach szkolenia otrzymasz:
• Materiały szkoleniowe z przepisami w wersji elektronicznej
• Gorące napoje (trzy rodzaje herbat liściastych, aromatyczna kawa)
• Orzeźwiającą wodę z sezonowymi owocami i ziołami
• Fartuch na czas szkolenia
• Bezpłatne miejsce parkingowe na czas szkolenia
* W trosce o środowisko zachęcamy do zabrania własnych pojemników wynosowych oraz słoików na kombuchę oraz kimchi