Podstawy kuchni tajskiej masz już w małym palcu? Pad thaia przyrządzasz z zamkniętymi oczami? Wszyscy Ci mówią, że Twój tom yum zachwyca balansem pomiędzy smakiem słonym, słodkim, kwaśnym i gorzkim? Jeśli tak, to znak, że czas wyruszyć w kolejną tajską podróż! Tym razem, wspólnie z Kasią Zielską, naszą niezawodną przewodniczką po tajskich smakach, poznasz dania zarezerwowane dla tych, którzy już umieją się poruszać po meandrach tej ukochanej przez wielu kuchni. Nie daj się namawiać i wspólnie z nami poznaj, jakie jeszcze tajemnice skrywa przed Tobą kulinarna strona Tajlandii.
CO NAS WYRÓŻNIA?
• Podczas kursu dzielimy Was na maksymalnie 3-osobowe drużyny, w których gotujecie wszystkie dania z podanego menu. Dzięki grupowemu podziałowi, jesteśmy w stanie ugotować więcej i sprawniej.
• Na naszym kursie używamy jedynie wysokiej jakości produktów.
• Wyjątkowa atmosfera szkolenia, podczas którego nie tylko gotujemy dania, ale przede wszystkim genialnie spędzamy czas, uczymy się i chłoniemy pozytywną aurę.
• Nasi prowadzący, którzy są specjalistami w swoich kuchniach. Podróżują, smakują, gotują i stale rozwijają swoje umiejętności. To dzięki nim nasze szkolenia są takie wyjątkowe.
CO ZYSKASZ?
• Umiejętność przygotowania pięciu zupełnie nowych tajskich potraw
• Poznasz nowe techniki przygotowania dań
• Poznasz sekret klasyka tajskiej kuchni, som tama i dowiesz się czym jest zielona papaja
• Dowiesz się jakie jeszcze produkty, przyprawy i zioła sprawiają, że cały świat przepadł na punkcie tajskiej kuchni. Dowiesz się, jak je odpowiednio przygotować i przechowywać, by starczyły Ci na dłuższy czas.
• Zjesz pyszne potrawy w miłym towarzystwie, a to czego nie przejesz, możesz zabrać do domu
• Znajomości na lata – dzięki atmosferze, którą razem tworzymy, nasi Kursanci zaprzyjaźniają się i utrzymują ze sobą kontakt!
• Zniżkę na zakupy w naszym sklepie
OPINIE KURSANTÓW:
• To nasz nowy kurs, dlatego jeszcze nie mamy o nim żadnych opinii :) Będziemy ogromnie wdzięczni, jeśli po kursie podzielicie się z nami swoimi wrażeniami w ankietach.