Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Hon Mirin sos ryżowy z pleśnią koji 300ml | Jiang Hu Quan

  • Dostępność:

    Jest – dostępne w Składzie Bananów

16,50 zł

Opis produktu

Hon Mirin to rodzaj japońskiego przyprawowego wina ryżowego z dodatkiej pleśni koji. Ma głęboki, wytrawno - słodki smak. Jest składnikiem wielu marynat i sosów przyprawowychw kuchni japońskiej. Jest również często wykorzystywany w kuchni koreańskiej m.in. do dania bulgogi. 

Ma szereg zastosowań, używa się go do tare do ramenu, marynowania, jak również dodaje do wielu sosów

RozwińZwiń Opis

skład

przyprawa winna (ryż, woda, wino do gotowania), woda, cukier, wino do gotowania.

kraj pochodzenia

Chiny

pojemność

300ml

przechowywanie

przechowuj w temperaturze pokojowej

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Miso Shiro (jasne) Hikari 1kg

Miso Shiro (jasne) Hikari 1kg

Jasna pasta miso japońskiej firmy Hikari

 Glony Konbu / Kombu / Dashima (Dried Kelp) 100g

Glony Konbu / Kombu / Dashima (Dried Kelp) 100g

Glony konbu / kombu - dodatek do bulionu dashi i zup miso.

 Sos Chilli Sambal Oelek (Chilli Paste Oelek) 200g Windmill

Sos Chilli Sambal Oelek (Chilli Paste Oelek) 200g Windmill

Przecier z ostrych papryczek chili, dla wielbicieli pikantnych smaków

 Sos Sojowy Ciemny Marudaizu Bezglutenowy | Komugi Wo Marudaizu Shouyu (小麦を使わない丸大豆しょうゆ) 500ml Shoda [Produkt Premium]

Sos Sojowy Ciemny Marudaizu Bezglutenowy | Komugi Wo Marudaizu Shouyu (小麦を使わない丸大豆しょうゆ) 500ml Shoda [Produkt Premium]

Sos Sojowy Ciemny Marudaizu Shouyu to wyjątkowy sos sojowy oznaczony certyfikatem. Sosy sojowe Marudaizu są produkowane jedenie w fabrykach japońskich, z soi hodowanej wyłącznie w Japonii. Znakiem szczególnym tego sosu jest złota nakrętka.
Termin do spożycia: 28.12.2023r

 Grzyby Słomiane w Zalewie (Straw Mushroom) 425g Jefi/Daimond/KS

Grzyby Słomiane w Zalewie (Straw Mushroom) 425g Jefi/Daimond/KS

Straw mushroom w zalewie, 425 g.


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store