Program
- Miejsce: Skład Bananów, ul. Postępu 5, Warszawa
- Termin: 02 lutego 2025, niedziela, godz. 11:30
- Czas trwania: 4 godziny
- Grupa: 8-16 osób
Zajęcia praktyczne:
• Su suanla tang (素酸辣汤)- Zupa ostro-kwaśna
• Su roupai chao lianzi baihe (素肉排炒莲子百合)- Duszony kotlet sojowy z nasionami lotosu i lilią
• Su yuxiang qiezi (素鱼香茄子) - Bakłażan po syczuańsku
• Hei zhima hudeser (黑芝麻糊) - Klejki z czarnym sezamem
W ramach szkolenia otrzymasz:
• Materiały szkoleniowe z przepisami w wersji elektronicznej
• Gorące napoje (trzy rodzaje herbat liściastych, aromatyczna kawa)
• Orzeźwiającą wodę z sezonowymi owocami i ziołami
• Fartuch na czas szkolenia
• Bezpłatne miejsce parkingowe na czas szkolenia
* W trosce o środowisko zachęcamy do zabrania własnych pojemników wynosowych
• Na życzenie wystawiamy certyfikat ukończenia szkolenia. Chcesz taki otrzymać? Napisz do nas na info@instytut-sztuki-kulinarnej.pl. Koszt certyfikatu to 10 zł + ewentualna wysyłka 14 zł