Program
- Miejsce: Skład Bananów, ul. Postępu 5, Warszawa
- Termin: 21 stycznia 2025, wtorek, godz. 18:30
- Czas trwania: 4 godziny
- Grupa: 8-16 osób
Zajęcia praktyczne:
• Tapenade - krem oliwkowo-kaparowy z Prowansji (Francja)
• Pieczona dorada w solnej skorupie (Włochy)
• Makaron kritharaki z ośmiornicą (Grecja)
• Cygara z ciasta filo z nadzieniem czekoladowo-pistacjowym (Czarnogóra)
W ramach szkolenia otrzymasz:
• Materiały szkoleniowe z przepisami w wersji elektronicznej
• Gorące napoje (trzy rodzaje herbat liściastych, aromatyczna kawa)
• Orzeźwiającą wodę z sezonowymi owocami i ziołami
• Lampkę wina
• Fartuch na czas szkolenia
• Bezpłatne miejsce parkingowe na czas szkolenia
* W trosce o środowisko zachęcamy do zabrania własnych pojemników wynosowych
Przed kursem warto wiedzieć:
• Kurs zrealizujesz w ramach pakietu gold oraz vouchera na dowolnie wybrany kurs i vouchera Kuchnie Świata.
Jeśli wybierasz:
• zaproszenie w formie pdf. do wydruku własnego - czas realizacji to 1-2 dni robocze.
• zaproszenie wydrukowane na ozdobnym papierze do odbioru osobistego - czas realizacji to 1-2 dni robocze. Koszt wydruku zaproszenia to 10 zł.
• zaproszenie wydrukowane na ozdobnym papierze z wysyłką kurierską - czas realizacji to 1-2 dni robocze (plus czas dostawy). Koszt wydruku zaproszenia to 10 zł. Koszt przesyłki kurierskiej to 14 zł.