Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

2025-01-21 I Kurs kuchni śródziemnomorskiej brak miejsc lista rezerwowa

350,00 zł

Opis produktu

Lekka, niskokaloryczna i zdrowa, a przede wszystkim obłędnie smaczna kuchnia? Wydaje Ci się, że to połączenie idealne, ale jednak niemożliwe? Jeśli tak, zapraszamy Cię na kurs kuchni śródziemnomorskiej! Podczas czterech godzin wspaniałego gotowania, wspólnie z uwielbianym przez naszych Kursantów trenerem Nico, odbędziesz smakowitą podróż po kulinarnych meandrach kuchni basenu Morza Śródziemnego. Pokażemy Ci wszystkie sekrety tej uwielbianej przez wielu kuchni. Szykuj się! Będzie smacznie i niezwykle ciekawie, jak to nad morzem 😉

CO NAS WYRÓŻNIA?

• Podczas kursu dzielimy Was na maksymalnie 3-osobowe drużyny, w których gotujecie wszystkie dania z podanego menu. Dzięki grupowemu podziałowi, jesteśmy w stanie ugotować więcej i sprawniej.
• Na naszym kursie używamy jedynie oryginalnych produktów, których używa się tradycyjnie w kuchni śródziemnomorskiej. Nie jesteśmy fanami polskich zamienników.
• Wyjątkowa atmosfera szkolenia, podczas którego nie tylko gotujemy dania, ale przede wszystkim genialnie spędzamy czas, uczymy się i chłoniemy pozytywną aurę.
• Nasi prowadzący, którzy są specjalistami w swoich kuchniach. Podróżują, smakują, gotują i stale rozwijają swoje umiejętności. To dzięki nim nasze szkolenia są takie wyjątkowe.

CO ZYSKASZ?

• Umiejętność przygotowania potraw, razem z technikami gotowania oraz wskazówkami i trickami.
• Dowiesz się jakie przyprawy, warzywa, zioła oraz sosy sprawiają, że cały świat pokochał kuchnię śródziemnomorską. Uzyskasz wiedzę, jak je odpowiednio przygotować i przechowywać, by starczyły Ci na dłuższy czas.
• Zjesz najlepsze potrawy miłym towarzystwie, a to czego nie przejesz, możesz zabrać do domu.
• Znajomości na lata – dzięki atmosferze, którą razem tworzymy, nasi Kursanci zaprzyjaźniają się i utrzymują ze sobą kontakt!
• Zniżkę na zakupy w naszym sklepie

OPINIE KURSANTÓW:

• To nasz nowy kurs, więc nie mamy o nim żadnych opinii. Będziemy ogromnie wdzięczni, jak podzielicie się z nami swoją opinią po kursie.

RozwińZwiń Opis

Program

  • Miejsce: Skład Bananów, ul. Postępu 5, Warszawa
  • Termin: 21 stycznia 2025, wtorek, godz. 18:30
  • Czas trwania: 4 godziny
  • Grupa: 8-16 osób

Zajęcia praktyczne:

• Tapenade - krem oliwkowo-kaparowy z Prowansji (Francja)
• Pieczona dorada w solnej skorupie (Włochy)
• Makaron kritharaki z ośmiornicą (Grecja)
• Cygara z ciasta filo z nadzieniem czekoladowo-pistacjowym (Czarnogóra)

W ramach szkolenia otrzymasz:

• Materiały szkoleniowe z przepisami w wersji elektronicznej
• Gorące napoje (trzy rodzaje herbat liściastych, aromatyczna kawa)
• Orzeźwiającą wodę z sezonowymi owocami i ziołami
• Lampkę wina
• Fartuch na czas szkolenia
• Bezpłatne miejsce parkingowe na czas szkolenia
* W trosce o środowisko zachęcamy do zabrania własnych pojemników wynosowych

Przed kursem warto wiedzieć:

• Kurs zrealizujesz w ramach pakietu gold oraz vouchera na dowolnie wybrany kurs i vouchera Kuchnie Świata.

Jeśli wybierasz:

• zaproszenie w formie pdf. do wydruku własnego - czas realizacji to 1-2 dni robocze.
• zaproszenie wydrukowane na ozdobnym papierze do odbioru osobistego - czas realizacji to 1-2 dni robocze. Koszt wydruku zaproszenia to 10 zł.
• zaproszenie wydrukowane na ozdobnym papierze z wysyłką kurierską - czas realizacji to 1-2 dni robocze (plus czas dostawy). Koszt wydruku zaproszenia to 10 zł. Koszt przesyłki kurierskiej to 14 zł.

Na życzenie wystawiamy certyfikat ukończenia szkolenia. Chcesz taki otrzymać? Napisz do nas na info@instytut-sztuki-kulinarnej.pl. Koszt certyfikatu to 10 zł + ewentualna wysyłka 14 zł

Szkolenie poprowadzi

Nicolla Palladini

Rodowity rzymianin. Z zawodu jest aktorem i reżyserem. Pasję do gotowania odziedziczył po swojej babci, która podarowała mu zeszyt pełen tradycyjnych, włoskich przepisów. Częścią z nich podzieli się z wami podczas warsztatów.

Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store