Program
- Miejsce: Skład Bananów, ul. Postępu 5, Warszawa
- Termin: 31 stycznia 2025, piątek, godz. 18:30
- Czas trwania: 4 godziny
- Grupa: 8-16 osób
Zajęcia praktyczne:
• Klasyczny cheeseburger z serem mimolette, konfiturą z cebuli i ketchupem
• Crispy chicken burger z chrupiącym udem z kurczaka, majonezem chipotle i solonymi chipsami
• Burger dyni piżmowej z sosem wasabi, marynowanym ogórkiem w sezamie i prażoną cebulką
• Seafood burger z mięsa z owoców morza z grillowanym ananasem i miętowym pesto
*wszystkie burgery przygotujemy w wersji mini (35-50g) aby bez problemu móc nacieszyć się niezwykłym smakiem każdego burgerka 😉
W ramach szkolenia otrzymasz:
• Materiały szkoleniowe z przepisami w wersji elektronicznej
• Gorące napoje (trzy rodzaje herbat liściastych, aromatyczna kawa)
• Orzeźwiającą wodę z sezonowymi owocami i ziołami
• Kieliszek wina
• Fartuch na czas szkolenia
• Bezpłatne miejsce parkingowe na czas szkolenia
* W trosce o środowisko zachęcamy do zabrania własnych pojemników wynosowych.