Program
- Miejsce: Skład Bananów, ul. Postępu 5, Warszawa
- Termin: 22 lutego 2025, sobota, godz. 11:30
- Czas trwania: 4 godziny
- Grupa: 8-16 osób
Zajęcia teoretyczne:
• Historia, istota i rodzaje sushi
• Omówienie produktów potrzebnych do przygotowania sushi
Zajęcia praktyczne:
• Pokaz przygotowania różnorodnych typów sushi połączony z degustacją
• Trening praktyczny dla uczestników kursu - Przygotowywanie tamago, nauka krojenia łososia i gotowania ryżu, przyrządzanie futomaki, uramaki, nigiri.
W ramach szkolenia otrzymasz:
• Materiały szkoleniowe z przepisami w wersji elektronicznej
• Gorące napoje (trzy rodzaje herbat liściastych, aromatyczna kawa)
• Orzeźwiającą wodę z sezonowymi owocami i ziołami
• Fartuch na czas szkolenia
• Bezpłatne miejsce parkingowe na czas szkolenia
• Kieliszek słodkiego japońskiego wina (uprzejmie informujemy, że nie akceptujemy alkoholu przyniesionego we własnym zakresie)
* W trosce o środowisko zachęcamy do zabrania własnych pojemników wynosowych
Przed kursem warto wiedzieć:
• Kurs zrealizujesz w ramach pakietu gold, pakietu azjatyckiego, oraz voucherów kuchnie świata, na dowolnie wybrany kurs oraz kurs sushi I stopnia.
• Zabezpiecz swój udział w kursie kupując możliwość zmiany terminu szkolenia do 6 godzin przed jego rozpoczęciem w ramach usługi ZABEZPIECZ SWÓJ KURS. W przypadku wykupienia tej opcji, zostanie Państwu zaproponowany kolejny termin tego samego szkolenia lub inny kurs.