Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

2025-01-23 | Kurs kuchni azjatyckiej brak miejsc lista rezerwowa

350,00 zł

Opis produktu

Marzą Ci się wyprawy po dalekich zakątkach Azji? Nie możesz się zdecydować czy wolisz kuchnię tajską, chińską lub malezyjską? Wolisz najpierw spróbować sztandarowych potraw i zdecydować, w którą stronę pokierujesz pierwsze kulinarne kroki? Mamy coś dla Ciebie! Nasz kurs kuchni azjatyckiej przeniesie Cię w podróż po smakach różnych krajów dalekiej Azji. Tylko ostrzegamy! Jest tak pysznie, że kuchnia azjatycka może stać się Twoją prawdziwą obsesją 😉

CO NAS WYRÓŻNIA?

• Podczas kursu dzielimy Was na maksymalnie 3-osobowe drużyny, w których gotujecie wszystkie dania z podanego menu. Dzięki grupowemu podziałowi, jesteśmy w stanie ugotować więcej i sprawniej.
• Na naszym kursie używamy jedynie oryginalnych produktów, których używa się tradycyjnie w kuchniach danego regionu. Nie jesteśmy fanami polskich zamienników.
• Wyjątkowa atmosfera szkolenia. Wspólne gotowanie, kulinarna zabawa i pozytywna energia - to wszystko czeka na Ciebie podczas naszych szkoleń..
• Nasi prowadzący, którzy są specjalistami w swoich kuchniach. Podróżują, smakują, gotują i stale rozwijają swoje umiejętności. To dzięki nim nasze szkolenia są takie wyjątkowe.

CO ZYSKASZ?

• Umiejętność przygotowania czterech potraw z różnych zakątków Azji, wraz z technikami, wskazówkami i patentami.
• Dowiesz się jakie produkty, sosy i zioła wpływają na charakterystyczny smak azjatyckich potraw. Dowiesz się, jak je odpowiednio przygotować i przechowywać, by starczyły Ci na dłuższy czas.
• Zjesz pyszne potrawy w miłym towarzystwie, a to czego nie przejesz, możesz zabrać do domu.
• Znajomości na lata – dzięki atmosferze, którą razem tworzymy, nasi Kursanci zaprzyjaźniają się i utrzymują ze sobą kontakt!
• Zniżkę na zakupy w naszym sklepie

OPINIE KURSANTÓW:

• „ za fajnie, chciałbym spędzić tak następne 4 h” (kurs kuchni azjatyckiej 17.05.2023 r.)
• „bardzo miło spędzone popołudnie” (kurs kuchni azjatyckiej 21.01.2023 r.)
• „super że bez pośpiechu:) pycha:)” (kurs kuchni azjatyckiej 17.05.2023 r.)

RozwińZwiń Opis

Program

  • Miejsce: Skład Bananów, ul. Postępu 5, Warszawa
  • Termin: 23 stycznia 2025, czwartek, godz. 18:30
  • Czas trwania: 4 godziny
  • Grupa: 8-16 osób

Zajęcia praktyczne:

• Spring rollsy z krewetkami i aromatycznymi ziołami
• Gua bao – chińskie bułeczki z boczkiem
• Nyonya laksa – malezyjska zupa z owocami morza
• Mango sticky rice – tradycyjny tajski deser z ryżu kleistego i mango

W ramach szkolenia otrzymasz:

• Materiały szkoleniowe z przepisami w wersji elektronicznej
• Gorące napoje (trzy rodzaje herbat liściastych, aromatyczna kawa)
• Orzeźwiającą wodę z sezonowymi owocami i ziołami
• Fartuch na czas szkolenia
• Bezpłatne miejsce parkingowe na czas szkolenia
* W trosce o środowisko zachęcamy do zabrania własnych pojemników wynosowych

Przed kursem warto wiedzieć:

• Kurs zrealizujesz w ramach pakietu gold, pakietu azjatyckiego oraz voucherów kuchnie świata oraz na dowolnie wybrany kurs.
• Zabezpiecz swój udział w kursie kupując możliwość zmiany terminu szkolenia do 6 godzin przed jego rozpoczęciem w ramach usługi ZABEZPIECZ SWÓJ KURS. W przypadku wykupienia tej opcji, zostanie Państwu zaproponowany kolejny termin tego samego szkolenia lub inny kurs.
• Na życzenie wystawiamy certyfikat ukończenia szkolenia. Chcesz taki otrzymać? Napisz do nas na info@instytut-sztuki-kulinarnej.pl. Koszt certyfikatu to 10

Szkolenie poprowadzi

Wiktoria Górecka

Autorka bloga Pyza made in Poland. Z wykształcenia psycholog kulturowy i psychodietetyk. Ogrom wiedzy na temat kuchni Azji wyniosła z licznych podróży po krajach tego kontynetu. Niekwestionowany autorytet kuchni wietnamskiej. Jej warsztaty to smakowita mieszanka teorii i praktyki.

Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store