PROGRAM
- Miejsce: Skład Bananów, ul. Postępu 5, Warszawa
- Termin: 15 lutego 2025, sobota, 09:00
- Czas trwania: 4 godziny
- Grupa: 8-12 osób
Zajęcia praktyczne:
• Makaroniki z kremem pistacjowym i frużeliną z czarnej porzeczki
• Makaroniki z kremem z mlecznej czekolady z dodatkiem likieru Baileys
W ramach szkolenia otrzymasz:
• Materiały szkoleniowe z przepisami w wersji elektronicznej
• Gorące napoje (trzy rodzaje herbat liściastych, aromatyczna kawa)
• Orzeźwiającą wodę z sezonowymi owocami i ziołami
• Fartuch na czas szkolenia
• Bezpłatne miejsce parkingowe na czas szkolenia
* W trosce o środowisko zachęcamy do zabrania własnych pojemników wynosowych
Przed kursem warto wiedzieć:
• Kurs zrealizujesz w ramach pakietu gold, pakietu cukierniczego oraz voucherów na dowolnie wybrany kurs cukierniczy oraz na dowolnie wybrany kurs.
• Na życzenie wystawiamy certyfikat ukończenia szkolenia. Chcesz taki otrzymać? Napisz do nas na info@instytut-sztuki-kulinarnej.pl. Koszt certyfikatu to 10 zł + ewentualna wysyłka 14 zł