Program
- Miejsce: Skład Bananów, ul. Postępu 5, Warszawa
- Termin: 18 lutego 2025, wtorek, godz. 18:30
- Czas trwania: 4 godziny
- Grupa: 8-16 osób
Zajęcia praktyczne:
• Okonomiyaki - “japońska pizza” z domowym sosem i własnoręcznie przygotowanym majonezem - Japonia
• Satay z uda kurczaka sosem orzechowym, kolendrą i limonką - Malezja
• Tacos z wieprzowiną al pastor, ananasem i kolendrą - Meksyk
• Cannolo pistacjowe - sycylijski deser z nadzieniem z ricotty i pistacji – Włochy
W ramach szkolenia otrzymasz:
• Materiały szkoleniowe z przepisami w wersji elektronicznej
• Gorące napoje (trzy rodzaje herbat liściastych, aromatyczna kawa)
• Orzeźwiającą wodę z sezonowymi owocami i ziołami
• Fartuch na czas szkolenia
• Bezpłatne miejsce parkingowe na czas szkolenia
• Na życzenie wystawiamy certyfikat ukończenia szkolenia. Chcesz taki otrzymać? Napisz do nas na info@instytut-sztuki-kulinarnej.pl. Koszt certyfikatu to 10 zł + ewentualna wysyłka 14 zł
* W trosce o środowisko zachęcamy do zabrania własnych pojemników wynosowych
Przed kursem warto wiedzieć:
• Kurs zrealizujesz w ramach pakietu gold oraz vouchera na dowolnie wybrany kurs.
• Zabezpiecz swój udział w kursie kupując możliwość zmiany terminu szkolenia do 6 godzin przed jego rozpoczęciem w ramach usługi ZABEZPIECZ SWÓJ KURS. W przypadku wykupienia tej opcji, zostanie Państwu zaproponowany kolejny termin tego samego szkolenia lub inny kurs