Program
- Miejsce: Skład Bananów, ul. Postępu 5, Warszawa
- Termin: 22 - 23 lutego 2025, sobota i niedziela, godzina 15:00
- Czas trwania: 8 godzin
- Grupa: 8-12 osób
Zajęcia praktyczne:
• Kopułki mango z żółtym zamszem - rześkie monoporcje o smaku mango, na bazie których nauczymy Cię pracy z zamszem cukierniczym
• Kokosowy mus z mango z białą polewą lustrzaną - delikatne kokosowe monoporcje z nutą mango i białej czekolady, oblane mirror glaze.
• Mus czekoladowy z porzeczką i polewą lustrzaną na bazie ciemnej czekolady - monoporcje musowe o dużej zawartości czekolady połączonej z kwaskowatą czarną porzeczką
W ramach szkolenia otrzymasz:
• Materiały szkoleniowe z przepisami w wersji elektronicznej
• Gorące napoje (trzy rodzaje herbat liściastych, aromatyczna kawa)
• Orzeźwiającą wodę z sezonowymi owocami i ziołami
• Fartuch na czas szkolenia
• Bezpłatne miejsce parkingowe na czas szkolenia
* W trosce o środowisko zachęcamy do zabrania własnych pojemników wynosowych