Program
- Miejsce: Skład Bananów, ul. Postępu 5, Warszawa
- Termin: 2 kwietnia 2025, środa, godz. 18:30
- Czas trwania: 4 godziny
- Grupa: 8-16 osób
• Ceviche – ryba marynowana w soku z limonki podawana z pieczonym batatem i chrupiącą kukurydzą
• Sopa de quinua - orzeźwiająca zupa z komosą ryżową na bazie skondensowanego mleka
• Lomo saltado – polędwiczka wieprzowa smażona z warzywami, tradycyjnie podawana z ryżem i frytkami
• Picarones - tradycyjny peruwiański deser na bazie słodkich ziemniaków
W ramach szkolenia otrzymasz:
• Materiały szkoleniowe z przepisami w wersji elektronicznej
• Gorące napoje (trzy rodzaje herbat liściastych, aromatyczna kawa)
• Orzeźwiającą wodę z sezonowymi owocami i ziołami
• Fartuch na czas szkolenia
• Bezpłatne miejsce parkingowe na czas szkolenia
* W trosce o środowisko zachęcamy do zabrania własnych pojemników wynosowych
Przed kursem warto wiedzieć:
• Kurs zrealizujesz w ramach pakietu gold, pakietu tropikalnego oraz voucherów kuchnie świata oraz na dowolnie wybrany kurs.
• Zabezpiecz swój udział w kursie kupując możliwość zmiany terminu szkolenia do 6 godzin przed jego rozpoczęciem w ramach usługi ZABEZPIECZ SWÓJ KURS. W przypadku wykupienia tej opcji, zostanie Państwu zaproponowany kolejny termin tego samego szkolenia lub inny kurs.