Uwielbiasz azjatyckie smaki, ale ograniczasz mięso lub nie jesz go wcale? Głowisz się czym tu zamienić sos rybny? Zastanawiasz się jak zrobić naprawdę aromatyczny wege bulion, by móc przygotować esencjonalną zupę w azjatyckim stylu? Zapraszamy na wyjątkowe warsztaty kuchni wietnamskiej w wersji całkowicie wegańskiej! Podczas naszych warsztatów nauczymy Was czym zastępować tradycyjne odzwierzęce składniki jak wspomniany sos rybny, sos ostrygowy, jak ugotować uwielbianą zupę pho bez grama mięsa i jak zgrabnie zawinąć wege sajgonki. Mnóstwo porad, tricków, nieoczywistych zamienników. Sprawimy, że kuchnia wietnamska smakuje genialnie również bez mięsa!
CO NAS WYRÓŻNIA?
• Podczas kursu dzielimy Was na maksymalnie 3-osobowe drużyny, w których gotujecie wszystkie dania z podanego menu. Dzięki grupowemu podziałowi, jesteśmy w stanie ugotować więcej i sprawniej.
• Na naszym kursie używamy jedynie oryginalnych produktów, w większości takich, których używa się także w Wietnamie. Nie jesteśmy fanami polskich zamienników.
• Wyjątkowa atmosfera szkolenia, podczas którego nie tylko gotujemy dania, ale przede wszystkim genialnie spędzamy czas, uczymy się i chłoniemy pozytywną aurę.
• Nasi prowadzący, którzy są specjalistami w swoich kuchniach. Podróżują, smakują, gotują i stale rozwijają swoje umiejętności. To dzięki nim nasze szkolenia są takie wyjątkowe.
CO ZYSKASZ?
• Umiejętność przygotowania aż czterech wietnamskich potraw, razem z technikami gotowania oraz wskazówkami i trickami.
• Dowiesz się czym zastąpić typowo odzwierzęce produkty w kuchni wietnamskiej i jak osiągnąć smak najbardziej zbliżony do oryginalnych potraw
• Zjesz pyszne wegańskie wietnamskie potrawy w miłym towarzystwie, a to czego nie przejesz, możesz zabrać do domu
• Znajomości na lata – dzięki atmosferze, którą razem tworzymy, nasi Kursanci zaprzyjaźniają się i utrzymują ze sobą kontakt!
• Zniżkę na zakupy w naszym sklepie
OPINIE KURSANTÓW:
• Było super! Bajka!
• Super zabawa i super asystenci.
• Wszystko rewelacyjnie, a przepisy wyśmienite