Program
- Miejsce: Skład Bananów, ul. Postępu 5, Warszawa
- Termin: 16 kwietnia 2025, środa, godz. 18:30
- Czas trwania: 4 godziny
- Grupa: 8-16 osób
Zajęcia praktyczne:
• Tatar z bavetty z limonkowym dressingiem, nachosami i ziołami
• Żebro wołowe na brioszce z grillowanymi warzywami, pesto miętowym i pomarańczami
• Stek z ongletu w sosie ostrygowym z pieczonym ziemniakiem i ogórkami w mięcie, miodzie i cytrusach
• Klopsy wołowe w meksykańskim sosie chipotle z podpłomykami i paloną cytryną
W ramach szkolenia otrzymasz:
• Materiały szkoleniowe z przepisami w wersji elektronicznej
• Kieliszek wina (uprzejmie informujemy, że nie akceptujemy alkoholu przyniesionego we własnym zakresie)
• Gorące napoje (trzy rodzaje herbat liściastych, aromatyczna kawa)
• Orzeźwiającą wodę z sezonowymi owocami i ziołami
• Fartuch na czas szkolenia
• Bezpłatne miejsce parkingowe na czas szkolenia
* W trosce o środowisko zachęcamy do zabrania własnych pojemników wynosowych