Program
- Miejsce: Skład Bananów, ul. Postępu 5, Warszawa
- Termin: 28 kwietnia 2025, poniedziałek, godz. 18:30
- Czas trwania: 4 godziny
- Grupa: 8-16 osób
Zajęcia praktyczne:
• Coctel de camaron - krewetki w sosie pomidorowo-pomarańczowym z awokado, jalapeño i kolendrą
• Chipotle hot wings - marynowane skrzydełka w sosie chipotle
• Pork fajita - własnoręczne robiona tortilla pszenna z wieprzowiną i papryką flambirowaną tequilą
• Pico de gallo – sos pomidorowy z kolendrą, limonką i jalapeño
• Natilla de nuez - pudding waniliowo-orzechowy
W ramach szkolenia otrzymasz:
• Materiały szkoleniowe z przepisami w wersji elektronicznej
• Gorące napoje (trzy rodzaje herbat liściastych, aromatyczna kawa)
• Orzeźwiającą wodę z sezonowymi owocami i ziołami
• Fartuch na czas szkolenia
• Bezpłatne miejsce parkingowe na czas szkolenia
* W trosce o środowisko zachęcamy do zabrania własnych pojemników wynosowych
Przed kursem warto wiedzieć:
• Kurs zrealizujesz w ramach pakietu gold oraz voucherów na kurs kuchni meksykańskiej, kuchnie świata oraz na dowolnie wybrany kurs.
Jeśli wybierasz:
• Zaproszenie w formie pdf. do wydruku własnego - czas realizacji to 1-2 dni robocze.
• Zaproszenie wydrukowane na ozdobnym papierze do odbioru osobistego - czas realizacji to 1-2 dni robocze. Koszt wydruku zaproszenia to 10 zł.
• Zaproszenie wydrukowane na ozdobnym papierze z wysyłką kurierską - czas realizacji to 1-2 dni robocze (plus czas dostawy). Koszt wydruku zaproszenia to 10 zł. Koszt przesyłki kurierskiej to 14 zł.
• Na życzenie wystawiamy certyfikat ukończenia szkolenia. Chcesz taki otrzymać? Napisz do nas na info@instytut-sztuki-kulinarnej.pl. Koszt certyfikatu to 10 zł + ewentualna wysyłka 14 zł