Program
- Miejsce: Skład Bananów, ul. Postępu 5, Warszawa
- Termin: 11 września 2025, czwartek, godz. 18:30
- Czas trwania: 4 godziny
- Grupa: 8-16 osób
Zajęcia praktyczne:
• Chai Masala - tradycyjna indyjska herbata podawana z mlekiem oraz cukrem i całą masą aromatycznych przypraw
• Onion Bhaji - tradycyjna indyjska przekąska na bazie cebuli i mąki z ciecierzycy
• Sos miętowo kolendrowy do onion bhaji
• Raita - sałatka ze świezych warzyw na bazie jogurtu
• Chlebek naan - drożdżowy chlebek podawany z masłem i kolendrą
• Ryż basmati do podawania dań
• Tikka masala z kurczakiem i warzywami - tradycyjny indyjski gulasz
• Mango lassi - kremowy deser na bazie soczystego mango
W ramach szkolenia otrzymasz:
• Materiały szkoleniowe z przepisami w wersji elektronicznej
• Gorące napoje (trzy rodzaje herbat liściastych, aromatyczna kawa)
• Orzeźwiającą wodę z sezonowymi owocami i ziołami
• Fartuch na czas szkolenia
• Bezpłatne miejsce parkingowe na czas szkolenia
Przed kursem warto wiedzieć:
• Kurs zrealizujesz w ramach pakietu gold, pakietu azjatyckiego, oraz voucherów kuchnie świata, na dowolnie wybrany kurs i na kurs kuchni indyjskiej.
• Zabezpiecz swój udział w kursie kupując możliwość zmiany terminu szkolenia do 6 godzin przed jego rozpoczęciem w ramach usługi ZABEZPIECZ SWÓJ KURS. W przypadku wykupienia tej opcji, zostanie Państwu zaproponowany kolejny termin tego samego szkolenia lub inny kurs.
• Na życzenie wystawiamy certyfikat ukończenia szkolenia. Chcesz taki otrzymać? Napisz do nas na info@instytut-sztuki-kulinarnej.pl. Koszt certyfikatu to 10 zł + ewentualna wysyłka 14 zł