Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Agar-Agar 25g

  • Dostępność:

    Dostępność potwierdza sprzedawca.

12,00 zł

Opis produktu

Agar-agar to substancja żelująca, której głównym składnikiem jest cukier galaktoza, wytwarzany z krasnorostów. Agar-agar wykorzystywany jest jako naturalny, bezsmakowy i bezpieczniejszy od żelatyny środek żelujący. Doskonały zamiennik dla wegetarian. Powszechnie wykorzystywany w kuchni azjatyckiej, szczególnie w Japonii. Doskonały do ciast, deserów, galaretek owocowych. Nie rozpuszcza się w temperaturze pokojowej.


Szybki przepis: aby otrzymać słodką galaretkę, należy rozpuścić jedną porcję agaru w 500 ml gorącej wody. Gotować 2-3 minuty, Dodać 1/4 kg cukru i 3 łyżki soku z cytryny. Schłodzić.

Waga: 25 g.

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Galangal korzeń świeży 50g

Galangal korzeń świeży 50g

Niezbędny składnik do tajskiej zupy Tom Kha

 Japońskie Chipsy o smaku śliwki umeboshi 100g Koikeya

Japońskie Chipsy o smaku śliwki umeboshi 100g Koikeya

Oryginalne japońskie chipsy o smaku śliwki umeboshi.

 Kawior Tobikko Gold 50g [PRODUKT MROŻONY]

Kawior Tobikko Gold 50g [PRODUKT MROŻONY]

Urozmaici każdą deskę sushi

 Pasta Pad Thai 280g Lobo

Pasta Pad Thai 280g Lobo

Tajska pasta na bazie tamaryndu do przygotowania makaronu Pad Thai

 Somen Makaron Suchy (Somen Noodles) 453g A+

Somen Makaron Suchy (Somen Noodles) 453g A+

Japoński pszenny makaron, idealny do podawania na zimno.


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store