Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Agar-Agar 25g

  • Dostępność:

    Jest – dostępne w Składzie Bananów

9,90 zł

Opis produktu

Agar-agar to substancja żelująca, której głównym składnikiem jest cukier galaktoza, wytwarzany z krasnorostów. Agar-agar wykorzystywany jest jako naturalny, bezsmakowy i bezpieczniejszy od żelatyny środek żelujący. Doskonały zamiennik dla wegetarian. Powszechnie wykorzystywany w kuchni azjatyckiej, szczególnie w Japonii. Doskonały do ciast, deserów, galaretek owocowych. Nie rozpuszcza się w temperaturze pokojowej.


Szybki przepis: aby otrzymać słodką galaretkę, należy rozpuścić jedną porcję agaru w 500 ml gorącej wody. Gotować 2-3 minuty, Dodać 1/4 kg cukru i 3 łyżki soku z cytryny. Schłodzić.

Waga: 25 g.

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Tofu Twarde Morinaga Firm 349g (Niebieski)

Tofu Twarde Morinaga Firm 349g (Niebieski)

Tofu Morinaga Firm.

 Grzybki marynowane 350ml

Grzybki marynowane 350ml

Prosto z naszego gospodarstwa Mrzonki


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store