Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Makaron z Manioku 500g

  • Dostępność:

    Jest – dostępne w Składzie Bananów

11,90 zł

Opis produktu

Makaron ten jest wytwarzany z mąki maniokowej (tapioki) z dodatkiem wody. Stanowi niezbędny dodatek do zup, dań mięsnych jak i sałatek. Najczęściej jest odsmażany po uprzednim namoczeniu lub po zalaniu wodą o temperaturze 70-80 stopni Celcjusza na 10 minut - gotowy do podania, zwiększając znacznie swoją obiętość i zyskując prawie przezroczystą formę.

Waga: 500g.
Pochodzenie: Wietnam.

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Pasta Krewetkowa (Shrimp Paste) | Ga-bpi 100g Maepranom

Pasta Krewetkowa (Shrimp Paste) | Ga-bpi 100g Maepranom

Klasyczna pasta krewetkowa Gà-bpì (กะปิ), w której skład wchodzą jedynie krewetki i sól. Niezastąpiona podczas przygotowywania potraw kuchni tajskiej.


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store