Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Makaron z Manioku 500g

  • Dostępność:

    2-3 dni

12,90 zł

Opis produktu

Makaron ten jest wytwarzany z mąki maniokowej (tapioki) z dodatkiem wody. Stanowi niezbędny dodatek do zup, dań mięsnych jak i sałatek. Najczęściej jest odsmażany po uprzednim namoczeniu lub po zalaniu wodą o temperaturze 70-80 stopni Celcjusza na 10 minut - gotowy do podania, zwiększając znacznie swoją obiętość i zyskując prawie przezroczystą formę.

Waga: 500g.
Pochodzenie: Wietnam.

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Pasta z Tajskiej Bazylii | Holy Basil Seasoning Paste 400g

Pasta z Tajskiej Bazylii | Holy Basil Seasoning Paste 400g

Pasta z Tajskiej Bazylii Holy (Holy Basil Seasoning Paste) 400g firmy Lobo to gotowy produkt przeznaczony do potraw mięsnych. Idealnie sprawdza się w zestawieniu zarówno z wołowiną lub wieprzowiną, jak i z drobiem.

 Sos sojowo-grzybowy Healthy Boy

Sos sojowo-grzybowy Healthy Boy

Sos sojowy o smaku grzybowym.

 Tofu Miękkie Morinaga Soft 340g (Czerwony)

Tofu Miękkie Morinaga Soft 340g (Czerwony)

Tofu Morinaga Soft jest rzadsze od Tofu Morinaga Firm, w konsystencji przypomina jogurt.

 Ryż Fuji Sakura 500g

Ryż Fuji Sakura 500g

Japoński ryż do sushi odmiany Akita Komachi, wywodzącej się z najekskluzywniejszego gatunku japońskiego ryżu - Koshihikari.

 Zielona Fasolka Moong cała 400g RK

Zielona Fasolka Mung cała 400g RK

Doskonałe źródło białka, sprawdzi się w daniach wegetariańskich i wegańskich.


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store