skład
cebula boretta, woda, ocet balsamiczny z Modeny 10% (ocet winny*, zagęszczony moszcz winogronowy*, barwnik: E150d*), olejek słonecznikowy, cukier, sól, kwasowość regulator: kwas cytrynowy. *Zawiera siarczyny.
Producent:
Produkt archiwalny
Cebulki Borrettane to małe, płaskie cebulki, słynące ze swojego słodkiego smaku i dużej delikatności. Gotowane dodatkowo w occie balsamicznym stanowią pyszną zakąskę i dodatek do sałatek.
Marka Casa Rinaldi słynie na rynku włoskim z produkcji asortymentu według regionalnej receptury.
cebula boretta, woda, ocet balsamiczny z Modeny 10% (ocet winny*, zagęszczony moszcz winogronowy*, barwnik: E150d*), olejek słonecznikowy, cukier, sól, kwasowość regulator: kwas cytrynowy. *Zawiera siarczyny.
Włochy
314g
po otwarciu trzymaj w lodówce, spożyj do trzech dni