Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Sos sojowy Kikkoman Regular 250ml [Idealny do Sushi]

Produkt archiwalny

Opis produktu

Sos sojowy powstaje przez fermentowanie ziaren soi, prażonego ziarna ryżu lub pszenicy, wody i soli. Jest jedną z najważniejszych przypraw kuchni azjatyckiej. Japoński różni się od innych sosów sojowych produkowanych w krajach azjatyckich delikatniejszym smakiem i aksamitnym aromatem.

Skład: soja, pszenica, sól, woda. Nie zawiera cukru ani soi modyfikowanej genetycznie.

Pojemność: 250 ml

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Okra Świeża (Fresh Okra) | Bhindi 250g

Okra Świeża (Fresh Okra) | Bhindi 250g

Świeża Okra, zwana Ketmią Jadalną stanowi jeden z podstawowych produktów kuchni indyjskiej.

 Salsa Verde 370g Clemente Jacques

Salsa Verde 370g Clemente Jacques

Ulubiona salsa na bazie zielonych pomidorów, łagodniejsza i pełna smaku

 Czosnek w Proszku (Garlic Powder) 100g TRS

Czosnek w Proszku (Garlic Powder) 100g TRS

Doskonałej jakości przyprawa, znanej na całym świecie firmy TRS.

 Wok Stalowy 13 cali (33cm)

Wok Stalowy 13 cali (33cm)

Oryginalny wietnamski wok stalowy.

 Sos Sojowy Jasny (Light Soy Sauce) | Usukushi Shoyu 1l Marukin

Sos Sojowy Jasny (Light Soy Sauce) | Usukushi Shoyu 1l Marukin

Naturalnie warzony, jasny, japoński sos sojowy Usukushi Shoyu (マルキン うすくちしょうゆ) marki Marukin to najwyższej jakości produkt o delikatnym smaku.


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store