Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Sos sojowy Kikkoman Regular 250ml [Idealny do Sushi]

Produkt archiwalny

Opis produktu

Sos sojowy powstaje przez fermentowanie ziaren soi, prażonego ziarna ryżu lub pszenicy, wody i soli. Jest jedną z najważniejszych przypraw kuchni azjatyckiej. Japoński różni się od innych sosów sojowych produkowanych w krajach azjatyckich delikatniejszym smakiem i aksamitnym aromatem.

Skład: soja, pszenica, sól, woda. Nie zawiera cukru ani soi modyfikowanej genetycznie.

Pojemność: 250 ml

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Pasta Pad Thai 280g Lobo

Pasta Pad Thai 280g Lobo

Tajska pasta na bazie tamaryndu do przygotowania makaronu Pad Thai

 Mleko kokosowe ChaoKoh 250ml

Mleko kokosowe ChaoKoh 250ml

Mleczko kokosowe to niezbędny składnik dań kuchni azjatyckich, jak i doskonały zamiennik dla mleka krowiego.

 Mleko Kokosowe 1L Orient Gourmet

Mleko Kokosowe 1L Orient Gourmet

Mleko kokosowe 1L Orient Gourmet

 Pieprz Czarny Ziarnisty (Black Pepper Whole) 100g TRS

Pieprz Czarny Ziarnisty (Black Pepper Whole) 100g TRS

Doskonałej jakości pieprz w ziarnach.


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store