Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Ocet Ryżowy Fuji (Ginmai) - Mitsukan / Mizkan 20l

  • Dostępność:

    Dostępność potwierdza sprzedawca.

  • Producent:

    Mitsukan

229,00 zł

Opis produktu

Ocet ryżowy - Mitsukan (Mizkan), 20 l. Przyprawa równie często używana w kuchni azjatyckiej jak sos sojowy. Produkowany jest z fermentowanego ryżu kleistego i wina ryżowego. Jego o wiele łagodniejszy od zwykłego octu spirytusowego, smak z lekką nutką ryżu sprawia, iż używany jest bezpośrednio do potraw i sosów jako przyprawa. Często stosowany do marynowania jarzyn, ryb, owoców morza, duszonych potraw i makaronów oraz przyrządzania dań słodko-kwaśnych.

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Marynata / sos BBQ do wołowiny bulgogi 280g | O\'Food

Marynata / sos BBQ do wołowiny bulgogi 280g | O'Food

Oryginalna marynata BBQ do bulgogi.

 Oliwki czarne hiszpańskie bez pestki 935g

Oliwki czarne hiszpańskie bez pestki 935g

Uniwersalne oliwki czarne bez pestki, doskonałe do marynowania i gotowania.

 Fermentowana koreańska pasta z czarnej fasoli chunjang 500g

Fermentowana koreańska pasta z czarnej fasoli chunjang 500g

Przepyszna, oryginalna pasta z czarnej fasoli chunjang!

 Sos Sojowy Ciemny 20l Kikkoman [Idealny do Sushi]

Sos Sojowy Ciemny 20l Kikkoman [Idealny do Sushi]

Sos sojowy ciemny ? Kikkoman, 20 l.

 Sos rybny Oyster Brand 4,5l

Sos rybny Oyster Brand 4,5l

Sos rybny Oyster Brand.


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store