Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Ocet Ryżowy (Ginmai) - Mitsukan / Mizkan 20l

  • Dostępność:

    Jest – dostępne w Składzie Bananów

  • Producent:

    Mitsukan

216,00 zł

Opis produktu

Ocet ryżowy - Mitsukan (Mizkan), 20 l. Przyprawa równie często używana w kuchni azjatyckiej jak sos sojowy. Produkowany jest z fermentowanego ryżu kleistego i wina ryżowego. Jego o wiele łagodniejszy od zwykłego octu spirytusowego, smak z lekką nutką ryżu sprawia, iż używany jest bezpośrednio do potraw i sosów jako przyprawa. Często stosowany do marynowania jarzyn, ryb, owoców morza, duszonych potraw i makaronów oraz przyrządzania dań słodko-kwaśnych.

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Sos Sojowy Ciemny 20l Kikkoman [Idealny do Sushi]

Sos Sojowy Ciemny 20l Kikkoman [Idealny do Sushi]

Sos sojowy ciemny ? Kikkoman, 20 l.

 Ośmiornica do Nigiri Sushi | Tako 160g [PRODUKT MROŻONY]

Ośmiornica do Nigiri Sushi | Tako 160g [PRODUKT MROŻONY]

Pyszny i bardzo efektowny dodatkiem do nigiri

 Paluszki Krabowe Surimi 250g Neptun [PRODUKT MROŻONY]

Paluszki Krabowe Surimi 250g Neptun [PRODUKT MROŻONY]

Doskonały dodatek do sushi i sałatek


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store