Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Sos Ketjap A 500ml

  • Dostępność:

    Jest – dostępne w Składzie Bananów

20,00 zł

Opis produktu

Słodki sos sojowy Ketjap to składnik charakterystyczny dla kuchni indonezyjskiej. Powstaje z połączenia sosu sojowego, melasy i aromatycznych przypraw. Od sosów sojowych pochodzących z Chin czy Japonii odróżnia go intensywny, ciemnobrązowy kolor oraz zdecydowanie większa gęstość. Idealnie sprawdzi się jako marynata do mięs, dressing do sałatek lub dodatek do owoców morza.

Skład: melasa, woda, sól, naturalnie sfermentowany sos sojowy (soja, sól, karmel, konserwant E211), zakwaszacz: E270, naturalny aromat.

Kraj pochodzenia: Indonezja

Pojemność: 500 ml

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Czarna Fasola (sucha) 1kg

Czarna Fasola (sucha) 1kg

Fasola czarna to jedna z najpopularniejszych odmian fasoli uprawianych w Meksyku.

 Mieszanka Przypraw w Kostce do Łagodnego Japońskiego Curry (Golden Curry Mild) 100g S&B

Mieszanka Przypraw w Kostce do Łagodnego Japońskiego Curry (Golden Curry Mild) 100g S&B

Golden Curry Mild renomowanej marki S&B to łagodna mieszanka przypraw do japońskiego curry. Przyprawa w formie zwartej kostki.

 Brązowa Gorczyca (Mustard Seeds Brown) 100g TRS

Brązowa Gorczyca (Mustard Seeds Brown) 100g TRS

Brązowa gorczyca często nazywana jest również czarną gorczycą. Jest głównym składnikiem musztard, marynat, wędlin, maseł ziołowych, a także surówek. W kuchni indyjskiej mieloną wykorzystuje się do przygotowania chytneyów oraz sosów. W smaku jest pikana oraz ostra.

  Tajska Bazylia Świeża 100g

Tajska Bazylia Świeża 100g

Wyjątkowa odmiana bazylii, niezastąpiona w tajskich daniach

 Słodki Sos Sojowy Ketjap Manis A 1l

Słodki Sos Sojowy Ketjap Manis A 1l

Słodki sos sojowy sprawdzi się jako zamiennik ketchupu lub marynata


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store