Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Pasta do Rendang Curry AHG

Produkt archiwalny

Opis produktu

Pikantna mieszanka w proszku ze świeżych ziół i przypraw do sporządzenia tradycyjnego aromatycznego gulaszu indonezyjskiego.

Nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów.

RozwińZwiń Opis

skład

chilli czerwone, olej sojowy, cebula, galangal, czosnek, sól, szalotki, cukier, imbir, trawa cytrynowa, kurkuma mielona, nasiona kolndry, kminek, zioła i przyprawy

kraj pochodzenia

Tajlandia

waga/pojemność

50g

przechowywanie

po otwarciu przechowuj w lodówce

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Makaron Ryżowy (nitki) 500g

Makaron Ryżowy (nitki) 500g

 Makaron Ryżowy 5mm 400g

Makaron Ryżowy 5mm 400g

Makaron ryżowy idealny do Pho

 Makaron Tagliatelle Czarne Barwione Atramentem z Kałamarnicy 250g Casa Rinaldi

Makaron Tagliatelle Czarne Barwione Atramentem z Kałamarnicy 250g Casa Rinaldi

Najwyzszej jakości włoski makaron 100% z semoliny z pszenicy durum

 Koreańska Marynata do Mięsa | Bulgogi 50g AHG

Koreańska Marynata do Mięsa | Bulgogi 50g AHG

Pasta do przygotowania koreańskiej potrawy bulgogi, czyli smażonych lub grilowanych kawałków mięsa.

 Zatar Czerwony 400g

Zatar Czerwony 400g

Zatar Czerwony 400g


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store