Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Pasta rendang 50g

6,00 zł

Opis produktu

Pikantna mieszanka w proszku ze świeżych ziół i przypraw do sporządzenia tradycyjnego aromatycznego gulaszu indonezyjskiego.

Nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów.

Skład: czerwona papryka, olej sojowy, cebula, galangal, czosnek, sól, szalotka, cukier, imbir, trawa cytrynowa, kurkuma, nasiona kolendry, kumin, zioła i przyprawy (cynamon, pieprz biały, gałka muszkatołowa, goździki)

Waga: 50g

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Udon Makaron Suchy (Udon Noodles) 453g A+

Udon Makaron Suchy (Udon Noodles) 453g A+

Niezbędny makaron w kuchni japońskiej.

 Ciasto do Pierogów Vonton Cienkie 250g | Won Ton [PRODUKT MROŻONY]

Ciasto do Pierogów Vonton Cienkie 250g | Won Ton [PRODUKT MROŻONY]

Ciasto do smażonych pierogów Vonton

 Pasta do Rybnego Nam Ya Curry (Nam Ya Curry Paste) 60g Lobo

Pasta do Rybnego Nam Ya Curry (Nam Ya Curry Paste) 60g Lobo

Gotowa pasta do tajskiego curry z rybą zwanego nam ya curry.


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store