Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Kursy kulinarne profesjonalne i staże

  • Dostępność:

    Na zamówienie!

0,00 zł

Opis produktu




    

PROFESJONALNY KURS SUSHI



OPCJA I

Szkolenie Stacjonarne (na miejscu u klienta)

Program:

    • Wykład o historii, istocie i rodzajach sushi
    • Omówienie surowców potrzebnych do przygotowania potraw
    • Praktyczny trening dla uczestników kursu
      • Ostrzenie noży
      • Podstawowe akcesoria
      • Oprawianie ryby
      • Przygotowywanie ryżu
      • Przygotowywanie składników ciepłych (omlet tamago, grzyby shitake, technika ajitsuke, itp.)
      • Formy sushi
        • Futo maki
        • Hoso Maki
        • Ura Maki
          • California roll
          • Philadelphia
          • Rainbow Roll
        • Nigiri
        • Temaki
        • chakin sushi
        • fukusa sushi
        • Inari sushi
        • Gunkan
        • Temari 
    • Aranżacja japońskiego stołu
Resume:

 Czas trwania: 2 x 8 h

Termin: do ustalenia

Trener: Polski Szef Kuchni

Forma: Zajęcia mieszane: wykładowo - warsztatowe 


OPCJA II

Szkolenie w Warszawie + Staż
  • Szkolenie podstawowe
  • 7-10 dniowy staż pod okiem instruktora w sushi barze lub firmie produkującej zestawy sushi.

Resume:

Czas trwania: 

Szkolenie: 1 x 8 h

Staż: 10 x 8 h

Termin: do ustalenia

Trener: Polski Szef Kuchni

Forma: Zajęcia mieszane: wykładowo - warsztatowe + staż



OPCJA III  


Szkolenie w Warszawie + Staż + Nadzór Wykonawczy Szefa Kuchni
  • Szkolenie podstawowe
  • 7-10 dniowy staż pod okiem instruktora w sushi barze lub firmie produkującej zestawy sushi.
  • 5 dniowy pobyt japońskiego lub polskiego szefa kuchni. (Szkolenie podstawowe, ustalenie menu, nadzór nad procesem technologicznym, nadzór nad załogą, szkolenie kuchnia gorąca)
Resume:

Czas trwania: 
  • Szkolenie: 1 x 8 h
  • Staż: 10 x 8 h
  • Nadzór 5 dni 
Termin: do ustalenia

Trener: Polski Szef Kuchni, Japoński Szef Kuchni

Forma: Zajęcia mieszane: wykładowo - warsztatowe + staż + nadzór

W przypadku zainteresowania naszą ofertą prosimy o kontakt mailowy info@masala.com.pl lub telefoniczny 22 299 28 71 .


SERECZNIE ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY!!!
 

RozwińZwiń Opis

Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store