Placeholder

  • Placeholder
  • Placeholder

Mąka do tempury 150g LOBO

  • Dostępność:

    Jest – dostępne w Składzie Bananów

  • Producent:

    Lobo

6,50 zł

Opis produktu

Mąka do tempury.

Sposób przygotowania: rozrobić mąkę w 220ml lodowatej wody, dobrze zamieszać. Maczać krewetki, mięso, ryby lub warzywa. Smażyć na głębokim tłuszczu.

UWAGA! Nie tracimy czasu na dokładne rozmieszanie grudek! Grudki, które będą w roztworze będą pękały w oleju tworząc skorupkę, którą tak lubimy.

Składniki: mąka kukurydziana, mąka pszenna, mąka ryżowa, sól, wzmacniacz smaku: E621, zagęszczacz: E415, spulchniacze: E450, E500, E341, przyprawy

Waga: 150g

RozwińZwiń Opis

Co klienci kupowali razem z tym produktem?

 Koreańska Ostra Pasta z Papryki Gożużan | Gochu Jang | Gochujang 500g Sempio

Koreańska Ostra Pasta z Papryki Gożużan | Gochu Jang | Gochujang 500g Sempio

Koreańska pasta będzie idealnym dodatkiem do mięs, zup, sosów czy dań jednogarnkowych

 Pasta Tom Ka | Tom Kha 50g Lobo

Pasta Tom Ka | Tom Kha 50g Lobo

Pasta Tom Ka Lobo 50g

 Mirin Fu 500ml Marukin

Mirin Fu 500ml Marukin

Japońskie wino do gotowania - mirin.

 Sos Ostrygowy (Oyster Sauce) 255g Lee Kum Kee

Sos Ostrygowy (Oyster Sauce) 255g Lee Kum Kee

Sos o ciemnej barwie, dymnym aromacie i słodko - słonym smaku


Skład bananów - grupa kulinarna

Oprogramowanie KQS.store